Nega in čiščenje vozil

Avtomobili postajajo naš drugi dom, saj v njih prežeivimo čedalje več časa. Zato se ob stalni uporabi površine, tako notranje kot zunanje vozila v vsakem primeru umažejo ter poškodujejo, kar vpliva tudi na naše počutje ob sami uporabi in vožnji. Z globinskim kemičnim čiščenjem, pranjem in kvalitetnim poliranjem vam povrnemo dobro počutje in užitek v vožnji.

Storitve

Ročno pranje avtomobilov

Notranje čiščenje vtomobilov

Poliranje in zaščita vozil

Ročno pranje avtomobilov

Mehansko pranje v avtopralnicah lahko močno poškoduje sijaj in zaščito vašega avtomobila. Zato vam pri Avto Hanks nudimo ročno pranje vašega vozila, ki poleg popolnega izgleda podaljša tudi življensko dobo avtomobila.

Notranje čiščenje avtomobilov

Čist, urejen in dišeč avto je pogoj za pravi užitek pri vožnji.  Zato vam pri Avto Hanks nudimo kemično notranje čiščenje avtomobila in vam s tem zagotovimo boljše počutje v vašem vozilu in trajnejšo kvaliteto notranjih materialov.

Poliranje in zaščita vozil

Vaše vozilo bo po postopku videti kot novo! Brez prask, sijočim izgledom saj odstranimo zbledelost barve ter zaščito pred zunanjimi vplivi, ki uničujejo vozilo. Zato storitev poliranje avta priporočamo vsakemu, ki mu avtomobil pomeni več kot le prevozno sredstvo!

Kontakt

Telefon: 070 330 330

Avto Hanks

Partizanska cesta 14

3320 Velenje

Telefon: +386 70 330 330
Email: info@avtohanks.si

Delovni čas:

Ponedeljek: 9:00 – 17:00
Torek: 9:00 – 17:00
Sreda: 9:00 – 17:00
Četrtek: 9:00 – 17:00
Petek: 9:00 – 17:00
Sobota: Zaprto
Nedelja in prazniki: Zaprto

Pošljite sporočilo